scutece.info

Най-маниашките неща от нета

Да изберем почивка според характера

Да изберем почивка според характера

Замисляли ли сте се как може някои хора да избират почивката си в последния момент? А чули ли сте се как на някои хора не им омръзва да ходят на почивка все на едно и също място? Причината за избора се корени в характера.

Екстровертите нямат нужда от предварително планиране, резервация и организация. Напротив, те са импулсивни. За тях не е стрес да изберат почивка на Малдивите например просто ей така сякаш са решили да отскочат до центъра. Със своята мистика и екзотика Малдивите са перфектния избор за този типаж хора. Малдивския архипелаг, състоящ се от цели 26 атола съставени на свой ред от повече от хиляда коралови островчета е най-голямото предизвикателство за нестихващата природа на екстроверта.

Интроверта на свой ред предпочита нещо изпитано, препоръчано и сигурно. Учудвате ли се на хора, които всяка година ходят на море в Гърция или Турция все на едно и също място, за предпочитане същия хотел чрез същата туристическа агенция? Всъщност това е перфектната рутина за един интроверт. За него Малдивите по-скоро ще са стрес от колкото удоволствие. Гърция и Халкидики са наблизо, нещо познато е и обслужването винаги е на ниво.

Но интересно се получава, когато една двойка съставена от интроверт и екстроверт трябва да избере почивката си без да ощети никой. Ако трябва да съчетаете екзотика и сигурност с добро обслужване без непредвидени изненади определено трябва да изберете почивка в Тунис. Това е мястото, за което всеки турист казва, че хем е екзотично с ориенталския си привкус, хем обслужването е достатъчно европеизирано, за да се чувстват западняците сигурни.

Leave a Reply

Back to top