scutece.info

Най-маниашките неща от нета

Защо е хубаво да си направим личен хороскопи?

Астрологията е много древна наука, която изучава влиянието на звездите, планетите и останалите небесни тела върху това, което се случва с живота ни. Колкото и да не е за вярване, но позицията на космическите обекти в нашат галактика оказва значително влияние върху околните, върху нас и нашите решения. Ние се раждаме на този свят с определени таланти и заложби, със своите силни и слаби страни. В рождения ни хороскоп са указани вътрешните качества и заложби на всеки един от нас. Показано е в кои отношения сме силни и ще бъдем подпомогнати и къде Съдбата ни е поставила препятствия.

Ако притежаваме нужната информация, тогава можем да изберем правилната линия на поведение за нашия успех. Ако нямаме необходимата дарба, например да рисуваме или да пеем, колкото и безкрайни часове да прекараме в учене, едва ли бихме достигнали по- високо ниво от посредственото. Също така, дори и да имаме дарба за каквото и да било, ако не полагаме никакви усилия в подходящото време и място, успехът пак няма да дойде при нас.

Годишните и месечни хороскопи от своя страна показват кога ще се активират нашите определени положения от рождения ни хороскоп- коя област ще ни донесе успех, дали е време да действаме и да изчакаме, как да преодолеем житейски неизбежни кризи и т. н. Астрологията в никакъв случайне ни поставя ограничения. Напротив- тя ни освобождава от нашата неувереност, информира ни за възможностите ни и ни предпупреждава за опасности.

Астрологоята може да направи астрологична оценка за съвместимост между двама души, независимо дали са приятели, колеги, любовници и т. н. Тя разкрива хармонията и зоните на несъответствие между тях. Ако например оценката е много добра сексууална съвместимост, но без бъдеща переспектива, тогава най- вероятно ще изживеем приятна авантюра, но опити за брак ще бъдат катасрофални. С две думи, целта на астрологията може да ни даде максимално полезна информация, за да можем да управляваме живота си най- ефективно, а не да ни предскаже безгрижен и щастлив или нещастен и изпълнен с огорчения живот.

Back to top