scutece.info

Най-маниашките неща от нета

5 интересни находки: Какви часовници избират популярните личности

5 интересни находки: Какви часовници избират популярните личности

Списъкът с предпочитанията на популярните личности е безкраен, те наистина са в двете крайности – от скромни до свръх луксозни модели часовници 

Любителите на часовници не могат да скрият своята страст от очите на околните. А може би и не искат, защото именно чрез непреходния стил на аксесоарите, те успяват да изпратят онова послание, за което трудно могат да се намерят точните думи.

Да притежаваш символ на времето на ръката си – това със сигурност е белег за изявен характер, за нюх към ценностите и за социален престиж. Популярните личности не само, че не правят изключение от правилото, при тях е закономерно да имат афинитет към красивите и изящни вещи, независимо дали са подвластни на модата или се придържат към класическите модели.

Нека да вдигнем завесата и да научим какво харесват известните:

Ал Пачино   

Актьорът е горд собственик на колекция от устройства, отмерващи времето. Един от фаворитите му е на швейцарската марка Jaeger Lecoultre, с корпус изработен от неръждаема стомана, кожена каишка от алигатор и подсилен заден капак със сапфирено стъкло.

Анджелина Джоли

Посланик на часовници Tissot, която промотира иновативните Touch-Screen във филмите Lara Croft Tomb Raider. Швейцарският производител е запленил през годините хора като Елвис Пресли, Нелсън Мандела, Грейс Кели.

Бил Гейтс

Основателят на Microsoft доказва тезата, че дори богатите могат да си позволят лукса да носят и по-достъпни като цена часовници. Той често може да бъде забелязан със своя Casio Sport Watch MDV106-1AV.

Човек с неговото финансово положение може да си позволи какво ли не, но е заложил на модел на стойност двуцифрена сума в долари.       

Кристиано Роналдо

Като типичен футболист, Роналдо не се скъпи за вещи и се обгражда само със скъпи придобивки. Португалският нападател е горд със спиращия дъха хронограф TAG Heuer Carrera Ronnie Peterson Re-Edition, преиздаден само в два екземпляра, който обаче получава напълно безплатно, в качеството си на посланик на марката.

Ръсел Кроу

Заклет фен на луксозната марка часовници Buti, звездата от „Гладиатор“ разбуни духовете преди няколко години, когато разпродаде голяма част от луксозната си колекция, отбелязвайки символично края на проваления си брак. Той се освободи дори и от любимия си автоматичен хронограф на Бути с диамантени маркери, указващи часа.

Сред уникатите в списъка му бяха още модели на Ролекс, Тифани, Картие, Шанел, Омега, Емпорио Армани. За знаменитост от неговия ранг не е изненадващо, че е вложил солидни средства в такава завидна и внушителна сбирка часовници, но изглежда никога не е късно да сложиш край и на това, да започнеш на чисто и да инвестираш в нови находки. 

Ако и вие искате да подчертаете индивидуалния си стил, посетете https://timer.bg, за да грабнете актуалните оферти от топ компании в часовникарския бизнес.

Back to top