scutece.info

Най-маниашките неща от нета

Не подценявайте плажната визия на малките момчета

Не подценявайте плажната визия на малките момчета

Визията става все по-важна при подрастващите момчета, а банският е част от модерното облекло на малкия мъж

Не си мислете, че като родители на момче ще ви бъдат спестени всички онези притеснения и суетене по отношение на външния вид. Силният пол не е по–малко чувствителен, просто се прикрива добре. Момчетата не са имунизирани от желание да изглеждат привлекателни, силни и мъжествени. Често пъти те успяват да ни очароват с невинните си опити да заслужат нечие внимание.
Това е животът! Борба за надмощие, за доказване и самоизява. Увереността е основното качество, нужно за осъществяването на подобни начинания. Вие, като родители, трябва да съумеете да я възпитате в своето дете и да не допускате някои поправими недостатъци или страхове да насаждат комплекси в подрастващите малчугани.

Безкористната любов и приятната семейна атмосфера, доверието и приятелските отношения (които понякога са много трудни), могат да ви помогнат много в постигането на тази цел. Но външният вид е друг основен фактор, играещ не малка роля за изграждането на здрава психика.

Красиви отвън и отвътре

Позволете на детето да изявява себе си чрез дрехите, които носи. Не налагайте винаги и на всяка цена собствените си разбирания и стандарти. Това може да бъде пагубно за все още развиващата се личност. Топлият сезон е предпоставка за обновяване на гардероба. А как да постъпим при посещение на плажа?

Детски бански за момче

Без бански не може, разбира се. При това един ще е крайно недостатъчен. Модата и при тази оскъдна дрешка се сменя всеки сезон. Десените също.

Има и друго, което трябва да съобразите при поръчката на новите бански.

За какво ще се използват

Едно е да се плацикате на плажа, друго е да спортувате активно. За всяка една от тези цели ще се нуждаете от коренно различен бански. Цветовете са ясни. Те в общи линии се определят от модните течения, но крайният избор може да предоставите на собственика им.

Ако сте страстно запалени по плувните спортове, няма да е подходящо да се оборудвате с няколко вида шорти. Плувки или боксерки са удачният вариант, който няма да възпрепятства, а даже ще подкрепя изявите на малкия плувец. Неутралните тъмни цветове са за предпочитане. Имайте предвид, че качествените материи също се разтягат при честото излагане на препаратите в спортните басейни.

Дори и да не ви харесва, това все пак е с цел опазване на здравето на посетителите. Подменяйте банските на няколко месеца, ако не искате износването да започне да личи отдалеч.

Не подценявайте плажната визия на малките момчета
Игри на плажа

За тен и игра

Веселите мотиви на палми или риби са хит. Все по – често виждаме бански за момчета на цветя. Важно е не само да се следва модата, но да отразява характера на човека, който го носи. Не избирайте твърде дълги модели. Добре е да се възползвате максимално от слънчевия загар.

По отношение на изсъхването едва ли ще се натъкнете на проблем. Фините тъкани не напомнят твърде дълго за контакта с водата. За това позволяват свободно движение и много забавление.
Сега е времето да се насладите на подобни покупки, на слънчевите бани и веселите дни, независимо дали сте на море или на басейн.

Back to top