scutece.info

Най-маниашките неща от нета

Нов матрак – на какво да обърнем внимание при избора?

Нов матрак – на какво да обърнем внимание при избора?

Сменете матрака си, променете живота си…

Какво може да ви накара да се почувствате (и да изглеждате) с десет години по-млади само за няколко часа? Добрият нощен сън е правилният отговор.

Тъй като повечето от нас купуват нов матрак само веднъж на всеки 7 до 10 години, изборът на правилния на правилната цена може да бъде объркващ.

Съвети за закупуване на матраци.

Ние Mattro сме в производството и продажбата на матраци повече от 10 години и знаем как да Ви осигурим по-добър нощен сън. Ще ви помогнем със съвети на какво да обърнете внимание при избора на нов матрак.

Матраците днес са изградени с високотехнологични компоненти и са проектирани да осигурят превъзходната опора и комфорт, от които тялото ви се нуждае, за да се отпусне и да си почине. При избора трябва да насочите внимание към характеристики като: Облекчаване на точките на натиск, контролиране на температурните колебания и минимизиране на безпокойството на партньора са само някои от нещата, върху които вашият матрак трябва да работи усилено, докато спите.

Ако сте на пазара за нов матрак, ето вътрешна информация за това как да вземете перфектния за вас, на цена, която искате да платите.

Знайте кога да пазарувате. Новият матрак е голяма инвестиция и ако бюджетът е проблем за вас, планирайте покупката си около годишните промоции.

Определете бюджета си. Цените на матраците варират значително от марка до марка. Преди да тръгнете да пазарувате, определете бюджет.
Бюджетът ви може да се нуждае от корекция, ако превишите или подцените текущите пазарни цени – но оставането в рамките на определен ценови диапазон ви помага да сравнявате подобни матраци.

Подготви се. Вземете възглавницата си и доведете партньора си за сън. Един матрак се усеща различно с теглото на двама души върху него. Защо да носите възглавницата си? Тестването на матрака с вашата собствена възглавница улеснява фокусирането върху матрака – вместо върху различна възглавница всеки път, когато легнете.

Решете какво ви харесва. След като изпробвате няколко матрака, ще научите дали предпочитате хибрид повече от матрак с мемори пяна. И точно както, когато купувате нова кола или телефон, решете без кои функции не можете да спите и кои нямат значение. Всеки тип пяна предлага различно предложение за комфорт, така че знанието какво ги прави уникални ще ви помогне да намерите правилната за вас. Поддръжката на матрака се отнася до това колко добре един матрак поддържа еднакво равна повърхност. Много мекият матрак може да поддържа, но да не поддържа равновесие в дългосрочен план. Поддържащият матрак позволява на мускулите ви да се отпуснат, което подобрява здравословното кръвообращение.

Отделете време. Ограничете най-добрият си избор до два или три, след което легнете върху всеки един. Заемете нормалната си позиция за сън и останете там за няколко минути. Обърнете внимание дали гърбът, задната част и раменете ви все още се чувстват комфортно след известно време. От анкетираните 750 потребители, 78% са много загрижени за комфорта, 65% за твърдостта/поддръжката и 53% за конструкцията на своя матрак.

Осмелете се да сравните. След като намерите стила, който харесвате, с функциите, които искате, попитайте вашия търговски представител какво още може да ви покаже в същия ценови диапазон. Не се страхувайте да се приберете вкъщи и да направите повече проучвания онлайн, като потърсите уебсайтовете на производителя и социалните медии. Прочетете какво казват хората за тях и направете надеждността част от вашето решение.
И след като закупите новия си матрак, не забравяйте да напишете отзив за матрака, за да помогнете на другите купувачи на матраци да направят разумна покупка.

матраци за легло

Починете си добре и се събудете готови за новия ден!

По-добрият сън води до по-добри сутрини, фокусирайки вашите цели и постигайки мечтите. Искате повече информация за съня?
Има огромен избор от матраци. И тъй като всички имаме различни нужди, тела и предпочитания, как се очаква да намерим „Единствения“? Богатият избор го позволява, защото той е резултат от многобройните предпочитания и нужди на клиентите! Не забравяйте, че купуването на матрак е като сключване на брак, особено като се има предвид колко време ще прекарате с него. В крайна сметка ще бъде там, за да се грижи за вашето здраве и спокоен сън всяка вечер. И не е ли това „щастливият край“, който всички търсим?!

Back to top