scutece.info

Най-маниашките неща от нета

Оригинална линия Екобижута от Sabido & Basteris

Оригинална линия Екобижута от Sabido & Basteris

В България ювелирната марка Sabido & Basteris не е толкова популярна, колкото на запад, но за нея може да се разкажат доста интересни факти. Двама млади дизайнери от Италия и Мексико създават новия бранд за бижута с марка Sabido & Basteris и завоюват големи успехи в съвсем кратки срокове. Огромната популярност на продуктите от марката идва благодарение на етническия стил на своите колекции, като това става в централна и западна Европа, а след това и на изток.

Източник на вдъхновение са ярките цветове от стенните фрески в храмовете на маите в Мексико, което прави новата колекция украшения на Sabido & Basteris напълно уникална и автентична. Дизайнерите на марката са създали чуден микс от автентична алхимия и съвременно звучаща модна лирика.

В бижутата ще намерите съчетание от най-различни естествени и изкуствени материали като злато, сребро, полускъпоценни камъни, кристали, седеф с разнообразни отенъци на цвета: от небесносиньо и зелено до бледорозово, медно и кирпичено-червено, дърво и кожа.

Вижте например този сребърен пръстен от колекцията дамски украшения

Уникален сръбърен пръстен sabido & basteris

Основната тенденция е да мислим в зелено. Екологичността е заложена като основна линия в бижутата на Sabido & Basteris. Като главен материал в изработката на бижутерийните уникати се използва преработено сребро, което нито като качество, нито като външен вид не отстъпва на оригиналният бял скъпоценен метал. Бъдете сигурни, че по нищо не може да отличите среброто използвано в украшенията на Sabido & Basteris и това, което са свикнали да купуват и носят дамите с вкус.

Разбира се естетическата наслада не е подценена и всички бижутерийни продукти от новата колекция на се отличават с уникалност и изящество, което ще зарадва всяка дама.

Цената на всяко бижу е доста различна и понякога изненадваща, като варира от съвсем достъпните 100 долара до зашеметяващата сума от 30 хиляди долара.

Leave a Reply

Back to top