scutece.info

Най-маниашките неща от нета

Парфюм за теб и мен

Парфюм за теб и мен

Мъже, навярно сте изпадали в ситуацията в която изпаднах аз, а именно да сте поели ангажимент да отидете някъде, но да закъснеете защото жена ви няма подобаващи за случая обувки, дрехи, дамска чанта, аксесоари или парфюм.

Докато за първите четири неща нямам съвет, и не знам как да ви помогна, то за последното определено имам. Оказа се, че след поредния мини скандал, който се разрази в къщи заради поредното ни закъснение породено от не достатъчно голям брой дезодоранти и парфюми, аз намерих решението.

Ще попитате какво е то? Ами след кратко ровене из интернет пространството аз попаднах на сайт за магазин, предлагащ козметика.

Сред огромният им брой артикули се намираха и парфюми. Избора им бе огромен, затова реших да отида и да го разгледам. На място се убедих колко много неща продават. Имаха дамски парфюми, мъжки парфюми, много оригинални и маркови аромати. Разгледах категорията с тестери и си купих парфюм без опаковка, защото е за лично ползване, а не за подарък. Предполагам, че знаете какво са тестерите..

Прибрах се и го показах на жена ми. Тя остана очарована. Затова реших по най-бързия начин да я заведа в този магазин с надеждата, че ще се зареди със всичко необходимо и следващия път няма да закъсняваме. При влизането и в магазина тя имаше физиономията на малко, дебело момченце в сладкарница. Избора бе дълъг.

Накрая си тръгнахме с пълна торба с маркови парфюми, версаче парфюм, булгари парфюм и множество тестери на парфюми.

Сигурно ще се запитате, защо ви споделям всичко това. Ами ще го кажа по следния начин, след шопинга за парфюми ние отново бяхме поканени на гости. Този път обаче не закъсняхме! Нещо повече, дори подранихме. Оказа се, че в случая на жена ми тя просто е пазарувала парфюми от големите супермаркети, молове и подобни, където цените са страшно надути, а в същото време избора е сведен до минимум. От там следва, че нейният избор за дрехи, съчетани с аромати за изискана вечер намалява рязко. Поради тази причина често закъснявахме.

Съветът ми е да потърсите подобен голям магазин за парфюми или дрехи и да помогнете на жена си. Не закъснявайте повече.

Back to top