scutece.info

Най-маниашките неща от нета

9 Съвета за по-добър секс от Cleopatra

Срещате се от известно време. Секса е добър, но като че ли му липсва нещо. Но какво? Ето няколко съвета от секс шоп Cleopatra, които ще Ви бъдат полезни:

  1. Създайте романтична обстановка

Ароматни свещи, приятна музика, слаба светлина, малко вино – билет за първокласна интимна вечер. 

  1. Говорете за чувствата си

Говорете за това, което Ви привлича във Вашия партньор. Добавете приятни докосвания, целувки, прегръдки. Представете си, че трябва да накарате партньора Ви отново да се влюби във Вас. Ще се изненадате, че подобни малки неща ще подобрят нещата в еротичен план.

Важно уточнение от Cleopatra – това е може би най-важния съвет от всички!

  1. Мебели за секс

Хората, които живеят заедно дълго време, със сигурност използват нещо за разнообразяване на секса. А този вид мебели са чудесно решение. Някои предпочитат удобни възглавници, така че позите да станат по-удобни, а други харесват секс люлките. Има дори и надуваеми топки с прикрепени за тях дилда.

С такива устройства се изразходва по-малко енергия, но удоволствието в същото време става многократно повече.

  1. Домашни еротични филми

Защо да не си направите собствен еротичен филм? Гледането след това ще бъде много по-интересно от видеото от сватбата. А да го създадете изобщо не е трудно. Ще Ви трябва само смартфон или камера, и свободно време.

По-добре е да направите няколко видеоклипа от различни ъгли и след това да комбинирате всичко в един филм. Процесът на заснемане, редактиране и след това гледане ще бъде вълнуващ и адски възбуждащ. И това определено ще направи секса по-интересен, а след това следва анализ и подобрение.

  1. Посещаване на секс курсове

Това също е начин да направите интимността по-интересна и вълнуваща. Има курсове за свирка и кунилингус, за намиране на G-точката, за анален секс. Новите умения ще добавят разнообразие към интимността.

Повечето материали могат да бъдат достъпни онлайн и при това безплатно! Нужно е просто да потърсите.

  1. Смели BDSM експерименти

Това е възможност да се доверите един на друг, да станете много по-близки. Откъде да започнете? С маски за очи и белезници. Тези два прости аксесоара незабавно ще превърнат интимността в приключение. Ще Ви помогнат да освободите сексуалното напрежението.

Но БДСМ не е за всеки, признават от Cleopatra. Ако не Ви допада, не е нужно да го правите.

  1. Винаги търсете нещо ново

Опитвайте се да добавяте и да правите нещо различно всеки път в спалнята. Това могат да бъдат нови докосвания, целувки, пози. Потърсете възможности за експерименти. Дори дребните неща, няма да Ви оставят да скучаете.

  1. Събудете страстта

Напишете на партньора си съобщение за това, което го чака у дома. Можете дори да му се обадите, да му говорите мръсотии, да му кажете как нямате търпение да си разкъсате дрехите взаимно. 

Обикновено 1 СМС в подходящо време от деня е напълно достатъчен, за да подразните сексуалното желание на един човек.

  1. Бъдете секси

Бъдете с най-провокативното бельо, което имате. Дразнете се по време на любовната игра. Нека сексуалното напрежение се увеличава. Малко по-късно сексът ще бъде феноменален.

Това бяха 9 съвета за по-добър секс. Изберете няколко, които Ви допадат и експериментирайте.

Back to top