scutece.info

Най-маниашките неща от нета

Предизвикателство на избора: Кое превръща мъжкия часовник в топ аксесоар

Предизвикателство на избора: Кое превръща мъжкия часовник в топ аксесоар

Единственото бижу, от което силният пол не би могъл да се откаже

Понякога дамите са склонни да се увличат в количествата на дрехите, бижутата и аксесоарите, които притежават. Със сигурност и във вашия дом картината е такава, че по-голямата площ на гардероба се владее от женските находки.

Разбира се, в това няма нищо изненадващо и силният пол е склонен да отстъпи, не просто в името на семейния мир, а именно защото залага предимно на качеството и класните екземпляри.

Часовникът наистина е украшението, от което мъжете не биха могли да се откажат, колкото и да не са ценители на този тип екстри в допълнение на облеклото. Стилът обаче, както и дяволът, определено се крие в детайлите.

На какви изисквания може и трябва да отговарят ръчните устройства за мъже, отмерващи времето?

Класата не е важна, тя е най-важната

Всъщност, забележителното е, че можем лесно да простим на една дама залитането в ексцентрични изпълнения, включително и по-евтини накити, ако тя е решила да разнообрази деня си.

Същото обаче не се отнася до представителите на силния пол.

За предпочитане е те да се придържат към класата и към мъжки часовници на известни марки, за да са сигурни не само в тяхното качество и дълготрайност, а и да изтъкнат отличния си вкус.     

Практична стойност

Знаете, че това разграничава проявата на мъжката и женската страна. Кавалерите държат вещите им да им носят не само забавление, но и практична стойност, допълнително добавена към ежедневните им функции.

С покупката на часовник, вие постигате целта и обхващате тези страни на монетата, което е перфектното решение. Въпросът е, че е излишно да залитате в подчертаване на луксозната изработка, в блестящи елементи или неудобни, но авангардни каишки.

При всички случаи не бива да правите компромис с изисканата визия на часовника, а тя винаги се набива на очи, когато се залага на хармоничния, изчистен дизайн.

Избирайте разумно и съобразете за кого е предназначен новият екземпляр.    

Неутрален или ярък цвят

Въпрос на индивидуални очаквания – това е отговорът. Все пак, никога няма да сгрешите, ако инвестирате в стандартни тонове, които се съчетават безпроблемно с всеки повод и тоалет: сиво, бежово, черно, бяло.  

Недопустимо е да се наложи да присъствате на официално събитие и от ръкава на костюма ви да се подава пъстра каишка, в разрез с линията на елегантната ви риза и вратовръзка.

Може пък да държите на провокациите и да се осмелите да си го позволите?!

Back to top