scutece.info

Най-маниашките неща от нета

Предимства на дамските обувки на платформа

Предимства на дамските обувки на платформа

Наличието на многообразие в климатичните условия и по-дъждовната пролет на 2021, провят дамски обувки на платформа много актуални и наистина необходими. Съвременните жени обаче не трябва да свикват с тромавите или скучни пролетни боти. Красотата и елегантността не трябва да се жертват за комфорт и производителност с днешните дизайни на дамски обувки.

Основните функционални характеристики, които трябва да се имат предвид при избор на високи дамски обувки на платформа са комфорт, визия и водоустойчивост. Свидетели сме на факта, че пролетта и есента могат да ни изненадат неподготвени, поради топене на сняг, студени температури и продължителни валежи.

Три дизайнерски концепции биха били стиловете на обувките с платформа тази пролет и лято:

  1. Лачени обувки на платформа. Това са най-масовите модели, които може да намерите в магазините за мода и колекциите с дамски обувки. Ще ги откриете в много пъстри и свежи цветове. С тях може да продължете модата и лукса дори в центъра на дъждовната ситуация.
  2. Официални дамски обувки с платформа. Тук като предлагане моделите са по-малко, но пък се открояват с интересен стил и обикновено са изработени от естествена кожа в комбинация с катарами и други ефектни аксесоари.
  3. Затворени дамски обувки с платформа. На пазара се предлагат модели с връзки отпред или отстрани, както и такива с велкро. Тези модели изглеждат стилни и същевременно семпли, така че спокойно може да ги ползвате за официално ежедневни дейности като работа в офиса и дори по-неофициални бизнес ангажименти.

Днешните дамски ежедневни обувки на платформа вероятно предлагат най-голямо количество самоизразяване чрез стил и цвят, както и водоустойчив дизайн и удобство за краката ви. Тези легендарни обувки за дами могат да бъдат намерени не само в основния черен цвят. Все пак е много по-модерно да се наслаждавате на смели дизайни и брилянтни цветове. Свежи стилове, пастелни или лъскави цветове на кожата за саята и подметката, графични дизайни, точки, карета, цветя, животински щампи, пеперуди, катарами и подплата от кожа са избор за дизайн на настоящата година. Обувките на платформа за съвременни дами не правят изключение от тези трендове. Височината на платформата от няколко сантиметра е подходяща, за да предпазят дъното на панталоните или чорапогащите от дъжд или зацапване на тоалета ви.

Основните дизайнери на дамски обувки с платформа се съобразяват с модните трендове и правят тези модели още по-интересни и любими за дамите през 2021. В съчетание с еко кожа и удобна подметка другите два основни елемента на дизайна са цвета и шевовете, с които всеки модел се откроява, независимо дали говорим за официални или ежедневни модели с платформа. Всички тези компании произвеждат летни дамски обувки на платформа с еко кожа и прецизни детайли, но съобразяват ходилото за дъждовната пролет или мрачната есен. Цветовете на летните дамски модели обувки на платформа варират от чисто бяло, през жълто до черно. Модата през тази пролет в този тип обувки е в пъстрите цветове и моделите от естествена кожа.

Ако потърсите из магазините или онлайн пространството велурени дамски обувки с платформа или тези от естествена кожена ще попаднете на многообразие от модели с допълнителен комфорт, удобство и дишаща материя за всякаква температура.

Дизайнът на моделите със залепване посредством велкро прави по-лесно поставянето на чифт дамски обувки в сравнение с издърпването на връзките.

Височината на платформата варира от няколко сантиметра, подобно на високи спортни обувки до височината на ходило като за дамски обувки със среден или висок ток.

Катарами, копчета и много други понякога се използват като украса на модерните обувки за дами с платформа.

Демонстрирането на изящен моден стил, като същевременно предпазвате стъпалата си и облеклото си през пролетта, може да бъде направено независимо от това какъв е вашият индивидуален стил.

От небрежен градски или почти спорен дизайн през натурално женствен до елегантен, дамските обувки на платформа предлагат стил и удобство, подходящи за почти всички сезони.

Back to top