scutece.info

Най-маниашките неща от нета

6 причини за поставяне на зъбни импланти

6 причини за поставяне на зъбни импланти

Ако сте се разочаровани от вашите подвижни протези и искате да възстановите зъбите си, така че те да допринесат за по-добрата дъвкателна способност и възвръщане на чаровната ви усмивка, то трябва да обърнете внимание на съвременните зъбни импланти. Те са поставят посредством безболезнен хирургически метод, който отнема не повече от 5 работни дни.

В нашата статия ще споменем 6 причини, за да заложите на модерни и разкрасяващи усмивката ви зъбни импланти. С тяхна помощ ще възстановите липсващите зъби и ще се радвате на по-добри социални контакти. Не искаме да ви ангажираме с конкретни действия, но пък е добре да ви дадем полезна информация, която да използвате по предназначение, ако търсите зъбно възстановяване.

Причина 1 – базалните импланти са по-здрави и устойчиви, заради закрепването им в най-твърдата кост (кортикалис). Те са готови за незабавно натоварване, след като се извърши екстракция на заболелите зъби. По-добрата новина е, че няма да чакате раната да оздравее, а ще се подложите на оперативна процедура по имплантиране, без да се губи излишно време.

Причина 2 – няма значение, дали сте пушач, диабетик или имате пародонтит. Съвременните зъбни импланти ще се справят с проблема, защото притежават отличен дизайн, който се нагажда според нуждите ви. Вие получавате повече здравина и дълготрайност за вашите нови зъби. Титаниевата сплав, от която са направени BOI имплантите, е гаранция за високо качество.

Причина 3 – денталната имплантология не крие рискове за здравето. Имплантите се приспособяват лесно към организма и предоставят уникални качества. С тях вие ще забравите за проблемите с храненето, а също така ще имате значително по-красива фасада, на която да се радвате. Много пациенти вече се насладиха на уникалните качества на новите си зъбни импланти.

Причина 4 – лечението чрез използване на дентални импланти, е по-евтино от това със стандартни импланти. Причината се крие в кратките срокове за посещение при специалист, работещ в дентална клиника в София или страната. При конвенционалните видове импланти, могат да се наложат допълнителни процедури по зъбно възстановяване, но базалната имплантология се справя с тези неприятни проблеми.

Причина 5 – тези, които се страхуват от стоматологичните процедури по поставяне на импланти, могат да въздъхнат с облекчение, защото интеграцията на зъбните импланти няма да донесе болка и дискомфорт. Всичко се прави по възможно най-бърз и безболезнен начин, в приятната среда на някоя дентална клиника.

Причина 6 – на последно място поставяме голямата популярност на зъбните импланти. Те се радват на огромен интерес от страна на пациентите в Европа и не само. Замислете се, че тази известност се дължи на добрите качества на така наречените BOI импланти. Надяваме се, че сме задоволили вашите интереси и сме отговорили на въпросите за базалните импланти.

Leave a Reply

Back to top