scutece.info

Най-маниашките неща от нета

Полезни съвети за организиране на детско парти

Полезни съвети за организиране на детско парти

Кое дете не обича да се забавлява, особено ако е в компанията на своите връстници и приятели? Малчуганите обичат да се забавляват на своето или чуждо детско парти, обградени от забавления, музика, украса и вкусни и здравословни лакомства като например вкусни веган сладки. Така част от празничния ден преминава в смях, игри, полезни лакомства и вкусна торта. Според мен няма да е никак трудно да организираме събитие, което ще ангажира децата да играят до полуда. Просто ще ни е необходимо повече фантазия, желание и едни незабравими здравословни веган сладки, поднесени в подходяща за децата среда.

Ако искаме партито да се получи трябва да изберем или измислим някакъв сценарии, по който ще се движи. Преди всичко обаче ще се наложи да изберем място, където ще се проведе купона. Децата обичат да щуреят и поне в този ден нека да им позволим да го правят до насита. Както казах, хубаво е да се избере сценарии за партито. Той може да бъде използван както за детски рождени дни, именни дни или други поводи, стига да имате желание.

И така, тема на партито. Може да бъде тематично парти за “Костенурките Нинджа”, или парти за принцеси (ако сте решили да събирате само момичета), рицарско (ако участват момчета) анимационни герои от познатите ни филми за Супермен, Батман и други. Ако имате възможност и време може да украсите фонтана на тортата в същата тематика, каквато сте избрали за сценарий на партито. Същото може да направите и с украсата на бонбоните и веган сладките.

Веган сладки за парти
Неустоими веган сладки за парти

Съответно интериорът трябва да го направим по такъв начин, че да съвпада с избраните герои. Желателно е тортата, полезните сладкиши и приготвените от вас веган сладки също да бъдат в синхрон с цялата идея на партито. Избрали сте партито да е с рицарски мотиви. В такъв случай може да нарисувате раздадете на всеки участник предварително подготвена броня и меч от картон, да направите замък от кашон, старинни знамена с герба на всяко кралство, да нарисувате коне и други подходящи мотиви.

Всичко е въпрос на въображение така, че го оставете да работи. Може да изработим покани за всяко едно дете, като в нея посочим, че трябва да дойде на партито с определено за случая облекло. Тези покани също може да са изработени в съответния мотив, който да се съчетава с подбрания сценарии на рицарско парти. Примерът, който дадох е атмосферата на рицарските времена, така че може да оформите поканата като старинен свитък с герб и печат. Друго важно нещо е да подберем така децата, че те да са в сравнително близка възраст. Защото в противен случай ще се разминават доста в своите любими забавления и предпочитания към тортата, почерпки, напитки и любимите им веган сладки.

Каквото и да бъде партито, обаче е хубаво и малки и големи да останат с незабравими спомени. А за наистина запомнящо се парти може да изработите сами полезни и здравословни за всеки участник веган сладки. Суровите веган десерти се характеризират с вложените в тях био продукти като фурми, ядки, цитрусови плодове, био какао и най-вече чрез суровите продукти. Самите веган сладки се приготвят без печене и други обработки.

Back to top