scutece.info

Най-маниашките неща от нета

Зимата идва и времето за нови дрешки

Зимата идва и времето за нови дрешки

Зимата идва и с нея и необходимостта да облечем нашите малчугани с топли дрешки и обувки. Винаги трябва да подхождаме с особено внимание, когато избираме обувки и дрехи за детето си. Дали ще купуваме поредния чифт, който ще се носи всеки ден или пък сме в търсене на по-специален модел, трябва да обмислим добре вариантите.

Да им вземем топла шапка, ръкавици, зимно термо бельо, дебело яке, топли панталонки. Дрехите са от важно значение не само от здравословна гледна точка, но и от това децата ни да се почувстват по-добре и модерни. Когато нашето дете е облечено по стилен начин, това прави нас да се чувстваме малко или повече стилни и носещо настроение. Разбира се, не трябва да забравяме, че стила и настроението е най-важната характеристика на една дреха или обувка, а практичността, колко е удобно и колко топло държи през зимните месеци.

Често си казваме, детето е от вкъщи в колата от колата в друго помещение и не е нужно, кой знае колко топли дрехи и обувки. Но това е една основните причини малките да настинат от рязката климатична амплитуда. Хубаво е чисто превантивно да се купи и топло зимно яке и шапка и детски ботуши. Хубаво е ако не гледаме строго бюджетно на нещата, ботушите да бъдат от естествена кожа. В повече пъти си казваме, няма смисъл да даваме повече пари тъй като детето другият сезон няма да може да ги носи, защото ще ги е израснало. Разбира се и ще сте прави с това.

Децата толкова бързо растат, че не за другият сезон , а следващият месец, вече обувките са му омаляли.

Не бихме желали да ви съветваме да взимате само стока с естествени материали, но бихме ви посъветвали и от гледна точна на алергиите. Ако имате приятели или родни попитайте ги за останали дрешки от техните деца, не е задължително всичките дрехи и обувки да са чисто нови. Факт е, че в повечето случаи те по никакъв начин не си личи че са използвани. С тези спестени средства може да му купите детска играчка, ученическа раница за първия учебен ден или да го запишете на допълнителни курсове по чужд език или негово любимо хоби.

Back to top