scutece.info

Най-маниашките неща от нета

Кои са най-популярните производители на алуминиева дограма?

Кои са най-популярните производители на алуминиева дограма?

Ако търсите да закупите нова алуминиева дограма за вашия дом, може би се чудите как да различите качествените прозорци от тези с ниско качество. За щастие, има някои лесни начини да определите качеството на вашите нови прозорци. Първо, потърсете фина обработка, постоянни ъгли и липса на видими пропуски. Освен това прозорците трябва да работят гладко и да уплътняват добре.

Алуминиева система Comar ECO LT

Популярни производители на алуминиева дограма - Comar

Comar ECO LT е алуминиева система за прозорци и врати, проектирана специално за жилищни проекти. Проектиран и проектиран да бъде естетически приятен, той предлага изключителни топлинни характеристики и сигурност, ниски U-стойности и лесен монтаж. Той също така е сертифициран по Secured by Design и предлага набор от цветови опции.

Гамата прозорци ECO LT на Comar предлага набор от стилове, осигуряващи перфектно съчетание с всеки имот. Гамата включва прозорци с пет и седем стъкла, въртящи се и неподвижни прозорци. С U-стойности до 0,66 Wm2/K, системата Comar ECO LT е едновременно енергийно ефективна и привлекателна. Неговият тънък профил и висока топлоизолация го правят отличен избор както за модерни, така и за по-стари сгради.

Алуминиевите прозорци Comar ECO LT могат да бъдат с двоен или единичен стъклопакет и се предлагат в комбинации както с единични, така и с двойни врати. Тези прозорци са сертифицирани и отговарят на строителните разпоредби и разполагат със сертифицирана по BS 6375 система за врати, за да гарантират високо качество и ефективност. Вратите се предлагат както с нисък, така и с висок праг и имат Secured By Design и клас на сигурност PAS 24:2016.

Reynaers

Популярни производители на алуминиева дограма - Reynaers

При закупуване на алуминиева дограма е важно да се обърне внимание на акредитациите на производителя и качеството на техните продукти. Висококачествените продукти трябва да имат дебелина най-малко 1,2 мм и да имат ламинирано или закалено стъкло. Обковът на прозореца трябва да бъде изработен от неръждаема стомана, за безопасност и издръжливост. Също така е важно да се гарантира, че макарата е направена от POM, материал с по-висока якост и устойчивост на абразия от стоманата.

Една реномирана компания трябва да има процес за осигуряване на качеството. Това е критично, защото много оплаквания, свързани с прозорци и врати, могат да бъдат проследени до качеството на спецификациите на производителя и монтажа. Процесът на осигуряване на качеството ще помогне да се гарантира, че крайният резултат съответства на рекламирания продукт. Гарантирането на качеството е особено важно при алуминиевите прозорци и врати, тъй като много фактори могат да повлияят на качеството на крайния монтаж.

Schuco

Популярни производители на алуминиева дограма - Schuco

Има няколко начина да разберете дали вашите алуминиеви прозорци и врати са с добро качество. Трябва да търсите стъкло с висока устойчивост на удар, като ламинирано или закалено стъкло. Трябва също така да проверите за хардуерни аксесоари от неръждаема стомана, тъй като те са по-издръжливи и по-безопасни. И накрая, трябва да потърсите POM макара, тъй като те имат по-висока якост и устойчивост на абразия.

Уверете се, че компанията, която обмисляте, използва висококачествен, сертифициран производител. Много компании за прозоречни системи инвестират в тестване и сертифициране на своите продукти. Някои монтажници предпочитат една марка пред друга, но има много добри опции за избор.

Stellar Aluminium

Популярни производители на алуминиева дограма - Stellar

Stellar е революционна алуминиева система за прозорци и врати, която има широк набор от предимства. Той е силно адаптивен, изисква по-малко материали и по-малко запаси и е лесен за инсталиране. Освен това изисква минимална поддръжка. В резултат на това Stellar е рентабилно и ефективно решение за вашия следващ проект за подобряване на дома.

Stellar е многократно награждавана алуминиева система за търговия на дребно. В този случай алуминиевите прозорци са използвани в домашно разширение, покрито с кедър в Абърпорт, Западен Уелс. Собствениците на жилища се нуждаеха от решение за остъкляване, което да се възползва максимално от техните зашеметяващи гледки, както и такова, което да издържи на суровите климатични условия. В допълнение, собствениците на жилища също искаха висок клас покритие.

В резултат на това алуминиевата прозоречна система има елегантен, съвременен вид, който я прави подходяща за всеки тип собственост. Прозорците са изключително тънки, а обковът е внимателно подбран заради своята издръжливост и надеждност. Тази прозоречна система е лесна за инсталиране и изисква малко поддръжка.

Rehau

Популярни производители на алуминиева дограма - Rehau

Rehau е немска фирма, която предлага решения за автомобилизма, строителството, мебелировка, медицина и различни други сфери, произвеждайки нужни за тях суровини. Началото е поставено през 1948 г. и до днес брандът е един от най-разпознаваемите. През 2008 г. за пръв път се появява тяхната система GENEO, която е армирана прозоречна система, изработена от високотехнологични материали. Rehau предлага за своята алуминиева дограма цени, които ще паснат на всеки джоб. Един от представителите на марката за България е Премиум пласт.

Back to top