scutece.info

Най-маниашките неща от нета

За нас

Нашия блог scutece.info се роди в главите ни преди повече от 2 години, но така и не успяхме да намерим време точно за него и се занимавахме с нашите си работи. Като казвам нашите си работи имам предвид разработването на други модни сайтове и онлайн магазини, но сега се освободихме и решихме да драснем едно ревю за сайта, за да можем да представим пред по голяма публика, какво точно ще предлагаме в него.

Какво можете да видите в сайта

Тематичността на сайта е подобрана предимно женската половина от човечеството, без разбира се да се огриначамаме по полове.

Като цяло е по конкретно насочена към доставянето на свежа модна информация като:

Модни новини и тенденции
Дом и интериор
Грижа за тялото, здраве и козметика
Семейство и полезни съвети
Парфюми, бижута и аксесоари
Нови дрехи и обувки
Пътуване и аксесоари за път

В общи линии, всичко свързано с красотата и модата, с тази разлика че статиите се пишат от нас за вас, както и проучванията са правени от нас. Мислим в скоро време да предложим и публикуване на ваши статии на заинтересувани и сериозни автори, имащи желание да допринасят със интересни материали, както в полза на нашият сайт, така и в полза на техният с трафик и доверие, което ние изграждаме всеки ден в посетителите на сайта.

Какво няма да видите в scutece.info 

Ние се стараем да поддържаме добро качество, както на смисъла така и на граматиката във всяка една наша статия. Освен всичко ние се стремим да сме уникални и полезни и да представяме нещата през нашата гледна точка.
А какво няма да видите на страниците на блога може да видите по-долу:

Зле написани статии и новини
Невярна или подвеждаща информация
Със сигурност няма да обиждаме някой
Без голотии (що се отнася извън модата 🙂 )
Неграмотност във какъвто и да е бил вид

Защо да изберете нашия блог

Причините се много, но основните са това, че сме уникални, това че имаме различна гледна точка и това, че написаното ние няма да го видите на друго място.

Back to top