scutece.info

Най-маниашките неща от нета

За енергизиращата мощ на козметиката от Мъртво море

За енергизиращата мощ на козметиката от Мъртво море

Пленената, на която живеем наистина е едно удивително място, което ежедневно ни изненадва със своите екзотични, мистични и изпълнени със свръхестественост места. Едно такова кътче е скритото в дълбока долина езеро, което е известно като “Мъртво море”. Обвито в мистерия, за езерото и до днес се носят предания и легенди, които го определят като божествено творение, даващо здраве и живот.

Затова тълпи от туристи всяка година искат да се докоснат до водите на Мъртво море и да усетят неговата енергизираща мощ. Високото съдържание на соли и минерали правят водите едни от най-солените, познати на планетата. Наричат водите на Мъртво море „тежки“ поради това, че тук нищо не потъва. Солта е в толкова висока концентрация, че действително дори да не можете да плувате във водите на “Мъртво море” няма да можете да се удавите.

Терапевтичните и лечебни свойства на суровините от соленото езеро дават възможност на всеки да се докосне до невероятното усещане чрез козметичните продукти от Мъртво море, които днес се предлагат на пазара. А тяхната популярност наистина има световно измерение и когато потърсите козметика от Мъртво море ще се удивите, колко много доволни и от дълги години ползващи продуктите клиенти има. А сред едни то най-запалените почитатели на тази козметика са известни лица от големия екран и редица музикални икони.

За силата на козметиката от мъртво море се носят легенди. Още египетската владетелка Клеопатра е използвала това изпълнено с мистичност и божественост място, за да прави тук своите лечебни минерални бани. Затова не е изненада, че от векове Мъртво море привлича хора от цял свят, които да желаят да се докоснат до неговите безценни и феноменални естествени, натурални съставки. Здравословните качества на минералите, солите и калта са основна съставка на едни от най-добрите предлагани на пазара козметични продукти. Те се грижат за мекотата на кожата, нейния енергиен баланс и освен това подобряват кръвообращението в дермата.

Съвременната козметика от Мъртво море разчита освен на известните лечебни соли и минерали, така и на множество други натурални продукти, които се влагат в израелските козметични продукти. Без значение дали желаете козметика за лице или за тяло, ще откриете множество продукти, които ще хидратират, освежат и подмладят вашата кожа.

В състава на продуктите за лице и тяло от натуралната козметика от Мъртво море ще срещнете жизнено важни компоненти като облепиха, нар, моркови, колаген, пчелен мед, орехово олио, водорасли, зехтин и много други.

Много търсени сред продуктите козметика от Мъртво море е лечебната кал, използвана като маска за лице. Лечебната кал от Мъртво море съдържа нищо друго освен натурални соли и минерали от известното в цял свят езеро.

Освен вече споменатите продукти за лице и тяло, може да откриете почти всичко необходимо за красотата и свежестта на вашето тяло и нивото на вашето самочувствие. Серуми и кремове за лице, маски и различни продукти за почистване на кожата на лицето са една част от наличните продукти.

За вашата кожа на тялото, ръцете и ноктите ще откриете още много козметични продукти от езерото Мъртво море като балсами, душ гелове, лечебни сапуни и дори любимото ви масажно олио.

И тук изобщо не става въпрос само за дамите. Козметика от Мъртво море е подходяща и търсена от много господа, като на пазара могат да бъдат намерени различни продукти като шампоани, балсами след бръснене, кремове против бръчки и други.

За енергизиращата мощ на козметиката от Мъртво море
Козметика от езерото Мъртво море
Back to top