scutece.info

Най-маниашките неща от нета

Как бижутата ни помагат да оставим добро впечатление

Как бижутата ни помагат да оставим добро впечатление

Бижутата са идеално допълнение към визията на всеки от нас. Стига да знаем как да ги подберем и да ги съчетаем, ние ще покажем, че имаме око за детайлите във визията ни.

По принцип дамите имат усет към тези неща. Те знаят кога да сложат по-екстравагантни обеци и кога по-семпли такива. Представителите на силния пол обаче също успяват да се справят доста добре последните години.

Безспорно, мъжките гривни са едни от най-обичаните аксесоари. Именно чрез тях и чрез синджирчета за врата господата успяват да изградят образ за себе си. Когато тези мъжки бижута са съчетани с дънки, тениска и кецове, спокойно можем да заключим, че човекът срещу нас обича да се чувства комфортно и се наслаждава на живота.

Работното ни място неминуемо оказва значение върху подбора на украшения за врата, ръцете и пръстите както при жените, така и при мъжете. Ако професията ни е свързана с творчество и креативност, то и аксесоарите ни ще са точно такива. Обикновено хората в тези сфери обичат цветните украшения, които са ръчна изработка, а не скъпите със скъпоценни камъни. Последните са предпочитани в бизнес средите.

Правилно подбраните дамски и мъжки бижута са знак, че умеем да прецизираме външния си вид според ситуацията. В кутията с бижута на всяка жена трябва да има обеци, гривна или колие, което да е подходящо за различни събития. Сватби, гала вечери, конференции, изложби и други събития от този род имат различен дрес код, респективно бижутата трябва да са адекватни на него.

Бижутата, наред с обувките и часовниците, попадат в графата на онези аксесоари, които издават социален статус. Това важи с пълна сила за дизайнерските бижута, чиято цена е по-висока.

Видове бижута според материала

Тази информация е благодарение на специалистите от онлайн магазин Vip Watches за ръчни часовници и бижута. Повече продукти и информация вижте тук https://www.vip-watches.net/bizhuta

Без съмнение, най-продавани са сребърните. Те са предпочитани от младите госпожици със среден социален статус. Среброто не е толкова изискващо и претенциозно към останалия аутфит. Сребърни бижута може да се носят в офиса, в ежедневните ни задачи, на среща с приятели и дори, докато спортуваме. Те лесно се съчетават с други аксесоари като часовници, слънчеви очила, шалче или шапка. Сребърните бижута имат нужда от почистване и грижи, да за бъдат все така красиви.

Златните са идеални, ако търсим подарък за любим човек, при сватба, годишнина или при кръщене на малко дете. Златните бижута са “по-тежки” и могат да се съчетаят с външния ни вид само при по-специални случаи. Освен заради самата цена на скъпоценния метал и неговия блясък, те не са подходящ аксесоар за ежедневието. Самото злато изисква и повече грижи и почистване, за да остане все така красиво и ценно. Натрупаната патина влошава външния му вид и намалява неговата стойност.

Колиетата с висулки са любими на жените, докато господата предпочитат метални или кожени гривни. Не са изключение дамите, които обичат да носят по няколко пръстена на всяка ръка. Стига да са удачно съчетани с дрехите и аксесоарите като часовници и очила, те са перфектният начин да изразим вкусови предпочитания. Чрез тях може да покажем в какво настроение сме, а също и да отправим послание.

Back to top