scutece.info

Най-маниашките неща от нета

Как да актуализирате стари уреди

Как да актуализирате стари уреди

Независимо дали имате хладилник или фризер, който вече не използвате, има няколко начина да актуализирате стари уреди. Освен да закупите нови, можете също така да надстроите старите си модели, като ги боядисате или замените с нови, издръжливи части.

Може да разгледате някои модели на бяла техника втора ръка софия

Боядисвайте

Независимо дали искате да освежите кухнята си или искате да придадете нов облик на пералното си помещение, боядисването на стари уреди е лесен начин да освежите вашето пространство. Освен това е чудесен начин да спестите пари за нов уред. Номерът е да изберете правилната боя и да я нанесете в правилното количество слоеве.

Има два основни типа бои за уреди – спрей и нанасяне с четка. Ако искате да промените цвета на вашия хладилник или друг голям уред, може да се наложи да използвате спрей боя. Въпреки това, ако просто искате да поправите няколко дребни драскотини, може да успеете да се измъкнете с нанасяне с четка.

Тиксо

Независимо дали търсите начин да поправите теч или просто да актуализирате стар уред, едно здраво тиксо е чудесен вариант. Лепилото е водоустойчиво и издръжливо, може да помогне за запечатване на дупки в стените около водопроводни тръби или изходи.

Някои видове тиксо се предлагат с допълнителен слой по-дебело лепило. Това е особено полезно, когато трябва да съедините две метални парчета.

Тиксото се предлага в различни цветове. Някои са прозрачни, докато други са непрозрачни. Използването на цвят, който се слива с повърхността, която фиксирате, е добра идея. Съществуват и ленти, които имат отлепваща се подложка за лесно отстраняване.

Отлепващи се фолиа

Използването на обелващо и залепващо фолио за прелицовка на стари уреди, е сравнително евтин и лесен начин да освежите кухнята си. Номерът е да се уверите, че получавате продукта, който е направен за вашето конкретно приложение. Обикновено те се продават на рула. Това ги прави по-лесни за съхранение и по-вероятно да останат на място.

Добро правило е да закупите няколко допълнителни парчета материал. Това ще ви позволи да приложите отново продукта, когато му дойде времето. Ще искате да се уверите, че лепилото е водоустойчиво и топлоустойчиво. В зависимост от материала може да се наложи да загреете плота точно преди да го свалите.

Докато го правите, едно бързо избърсване със сапун и вода също ще свърши работа.

Back to top