scutece.info

Най-маниашките неща от нета

Шеметните изяви на градското момиче с малка черна рокля

Шеметните изяви на градското момиче с малка черна рокля

Ако трябва да изброяваме вариантите и ефектите на всички рокли, Интернет пространството може и да се окаже малко. Има обаче един сто процентов хит, който е бил и ще си остане неотменен фаворит на всяко момиче: Малката черна рокля!
Звучи клиширано, но резултатът от нея съвсем не е такъв. Дори не една, а няколко черни рокли, независимо от своя размер, трябва да са едно от задължителните попълнения във всеки дамски гардероб.

Защо е толкова обичана

Тя е абсолютно универсална. На пръв поглед невзрачна, подобна рокля може да се окаже изключително колоритна. Независимо от повода и фигурата, малката черна рокля може да покаже (или да скрие) онова, което искаме. Нека бъдем откровени. Нежните представителки на човечеството имат вроден усет към това как трябва да изглеждат и да се държат. За това в зависимост от формите на тялото, една рокля може да е в състояние да предаде точно онова послание, което ние сме решили.

Е, така е! В това се крие женската сила. И ще бъде огромна загуба, ако не се възползвате от нея.

Предимствата на черното

Черният цвят оптически може да намали размера ви с номер или два. Всяка друга багра на този фон би осигурила незабавен контраст. Това може да е веселата нотка в тоалета. Червено и черно са класика в жанра например. Малката черна рокля с високи червени обувки няма да ви остави незабелязани. Тя е подходяща, както за ежедневни поводи, така и за официални събития. С брокатена чанта тип плик вие ще си осигурите наистина шеметен вид.

Всякакви комбинации

Тъмният цвят ви позволява успешно да избирате всичко останало, без оглед на дрехата. Няма грешен вариант, стига да не сте целите в черно. Роклята може да е част от деловия силует в зависимост от дължината си. Единственото, което ви трябва е подходящо сако. Интересен колан може да се превърне в акцентът на тоалета. А летни чехли и шапка ви осигуряват безпогрешна визия за плажа.

Всичко в едно

Подходящата рокля може да е началото и края на желаната визия. Все пак, ако не държите на абсолютно семпли и изчистени линии, винаги можете да я обогатите и да направите така, че въпросната рокля да изглежда по много различни начини. Тук вече усилено трябва да се включи и вашата фантазия.

Разковничето на успеха се крие в пробата. Това, че сте решили дадена комбинация за неуспешна, не я прави такава. Единственият и безпогрешен начин да разберете е да опитате. Колкото по-нетипични и разнообразни са експериментите, толкова по-големи шансове за сполука имате.

Наблюдавайте

Няма да сбъркате, ако сте наблюдателни в ежедневието. Макар и социалните мрежи да ни предлагат купища снимки и информация, не се знае кое може да ви впечатли и да го заимствате в собствените си идеи. Това, че на някого не му стои достатъчно добре не означава, че и при вас ще е така.

Бъдете смели и с цветовите решения! Може неволно да попаднете на идея, която сте отричали, а току виж се оказала невероятна.

Човек се променя с времето. Понякога това става доста бързо. Не само възрастта оказва влияние, но и различни фактори около нас. По тази причина не зацикляйте на едно място за дълъг период. Килограмите също са от значение. Когато фигурата се подобрява, това успоредно важни и за начина, по който стоят определени дрехи. Бъдете креативни и почерпете вдъхновение от бестселърите, които ви предлага модната индустрия.

Луксозни дамски рокли от Alessa – кажете чао на посредствеността!

Back to top