scutece.info

Най-маниашките неща от нета

Обувките не са това, което бяха

Обувките не са това, което бяха

Както по-голяма част от нещата на този свят и обувките отдавна са отишли извън техните предели и нормални граници. Любопитният факт е, че това не е започнало в наши дни, а в далечната 1700 година, когато за първи път се появяват мъжките обувки на висок ток. По онези времена, те са били от изключителна важност за силната част от съсловието, като кокетните панделки и коприна са били най-често срещаната украса.

Но нека се върнем в съвременния свят, където изобилието от чудати модели може да причини дори главоболие! Преди няколко години Виктория Бекъм, смятана за моден диктатор, проправи път на свръх високите платформи без ток, на които всички се чудеха как изобщо е възможно да се ходи.

Скоро след нея и музикалната сензация Лейди Гага започна да ги носи и те се превърнаха в тотален хит.

Следващите шокиращи обувки, създадени от световноизвестни брандове, са именно броненосците. Това са обувки на платформа, която е закръглена, с изключително висок и тънък ток и цип отстрани. Те са покрити изцяло в скъпоценни камъни и създават усещане за кубичност и сюрреализъм.

Дамските обувки, които могат тотално да ви потопят в един магически свят от приказките, са известният модел на Александър Маккиун, който той нарича цъфтяща градина. Приличащи на късче от райска градина, тяхната магия се крие в подметката на платформа, която е създадена като клетка, в която растат красиви и многоцветни рози. Това е един от най-актуалните женски модели, които никога няма да останат незабелязани!

Тяхно подобие са ,,бонбонените обувки’’, чийто ток наподобява дълъг бонбон със сладурски захарни елементи, на които трудно можеш да устоиш.

Следващият модел дамски обувки са във формата на порцеланова кана, а високият ток е разливащото се от нея кафе.

И не на последно място, познатите на цял свят обувки, изцяло създадени от…. МЕСО! Отново скандалната Лейди Гага първа измисли тази апетитни, но поразяващо странни обувки, които освен глутница кучета едва ли могат да привлекат друго.

Ако сте учудени от тези шокиращи модели дамски обувки, може да хвърлите едно око и да поръчате нормални, красиви и модерни модели в този сайт https://www.dmr.bg/collections/dasmki-obuvki

Тук ще откриете актуалните за следващия сезон дамски сандали, спортни маратонки и подходящи за свободното време кецове, както и официални обувки и летни чизми. Може да се доверите за качеството, доставката и условията на един от най-големите сайтове за дамски обувки онлайн като DMR.BG.

Back to top