scutece.info

Най-маниашките неща от нета

Козметичният несесер за грим: Как се променя съдържанието му през лятото

Козметичният несесер за грим: Как се променя съдържанието му през лятото

Едва ли има човек, който да не се радва на топлите дни. Повече от всякога се опитваме да се насладим на всеки миг. Има няколко подробности по отношение на грижите за външния ни вид, които биха могли да опропастят и най–лежерното ежедневие.

Топлината, колкото и да е жадувана, си има своите негативи относно козметиката, която употребяват жените. По тази причина тя се различава по своя вид и състав от тази, която използваме през студеното време.

Ето какво ще трябва да премахнете от чантичката си за известен период:

  • Прекалено мазните кремове. Лятото е времето на леките текстури. Задължително употребявайте крем с висок фактор на защита. Това е и основната грижа за кожата против стареене. И се отнася за всяка една възраст, ако искате да предотвратите преждевременната поява на бръчки.
  • Твърде светли нюанси на фон дьо тен и ВВ крем. Дори и да не посещавате редовно плажа, повишеното количество престой под галещите слънчеви лъчи ще промени неусетно тенът на лицето. Това е предпоставка за полагането на един или два тона по–тъмен грим. Няма да сбъркате, ако и в тези продукти има наличието на слънцезащитен фактор.
  • Цветовете. Сега е моментът да използвате ярките и наситени нюанси на любимите си червила. Ако през зимата се придържаме към употребата на умерени или пастелни тонове, лятото можем да развихрим въображението си и да преобразим външния вид.

Абсолютен must have:

  • Бронзираща пудра. Всеки продукт, който може да подсили и подчертае красивия тен на кожата, е задължителен. През всеки друг период на годината употребата му би граничила с комичното. Сега е времето да покажете колко обичате слънцето! Не само по отношение на тялото, но и лицето може да засияе след употребата на бронзиращи продукти. Независимо дали това ще бъдат пудри, хайлайтъри или перли, всички те ще ви накарат да греете. Възползвайте се от този уникален грим.
  • Леки лосиони за тяло и въздушни кремчета. Това е начинът да се чувствате изключително нежни и освежени. Немазните формули са перфектни за топлото време. Оставете всичко друго за зимата.
  • Гланц за устни. Винаги обичаме да използваме дълготрайни червила. Те гарантират фантастични устни за наистина много часове. Колкото и да са нетрайни, бонбонените гланцове за устни са перфектни за плажа. Колко неустоими могат да са целувките, отразяващи всеки слънчев лъч.
  • Балсам – това може да е спасителният ви пояс срещу напукване и изгаряне на чувствителните места. Всяка чантичка има нужда от подобен продукт за спешна реакция.

Подгответе се подобаващо и се радвайте на бързо отминаващото лято. Нека настоящето бъде повод за създаването на красиви мигове.

Back to top