scutece.info

Най-маниашките неща от нета

Красиви пръстени за абитуриенти

Красиви пръстени за абитуриенти

Абитуренската нощ, е една от най-дълго чаканите в живота на всяко момиче. Някои от тях започват приготовленията си за нея, година по-рано, за да могат да изглеждат по мечтания начин.

Всичко трябва да бъде изпипано докрай: рокля, грим, прически, официалната дамска чанта, бижута, аксесоари и всички друго, за което се сетите.

Разбира се роклята, е основната част и за нейния избор, е нужно много повече време. Някои момичета знаят как ще се облечени на абитуренския си бал още в юношеските си години, и когато дойде време за него, просто изпълняват плановете си при някоя шивачка или дизайнер. За да бъде пълна картинката, обаче са нужни аксесоари, които да привлекат вниманието на околните хора.

Повечето момичета прибягват до бижута-комплекти – колиета, пръстени и обици. При положение, че Вие не искате да се ограничавате в избора си, то нека Ви предложим няколко възможни варианта за пръстен, с които със сигурност ще спечелите вниманието на присъстващите.

Несъмнено ще направите огромно впечатление, ако се появите със скъпоструващ пръстен, върху който има масивен камък. Ако не разполагате с необходимите средства, обаче може да се възползвате от един от много популярните скъпоценни камъни – Сваровски. Макар и имитация на диаманти и други скъпоценни камъни, бижутата Сваровски придават по-красив и луксозен вид на всичко, до което се докоснат. На пазара има изключително много видове пръстени Сваровски и със сигурност ще откриете това, което търсите в някой от онлайн магазините за бижута в мрежата. Ако пък не харесвате бижутата Сваровски може да си закупите някой изчистен сребърен или позлатен пръстен, с който също бихте направили впечатление, ако пасва към останалата част от тоалета като рокля и дамска чанта.

В случаи, че разполагате с необходимите финансови средства, то избора пред Вас, е изключително прост и едва ли се нуждаете от някакви съвети, за да купите това, което Ви харесва най-много. Единственото, което можем да Ви дадем като съвет в този случай, е да не си купувате много голям или ярък пръстен, който да загрозява целия тоалет. Все пак помнете, че пръстена и останалите бижута са аксесоари към основния тоалет – роклята и в никакъв случай не трябва да правят по-голямо впечатление от нея, особено в такъв важен момент, какъвто, е абитуренския бал.

Нашия съвет е при избора на аутфит да започнете с бална рокля, модерна и стилна комбинация от обувки и официална дамска чанта, фризура и грим и последно към тях да добавите аксесоари като бижутата.

Back to top